lundi 30 mars 2015

30/03/2015: Αναμένουμε μάκρο στοιχεία από ΗΠΑ και είμαστε σε εγρήγορση λόγω Ελλάδας

Καλημέρα Traders,



Σήμερα εστιάζουμε στα στοιχεία για το προσωπικό εισόδημα στις ΗΠΑ, καθώς και στα έξοδα που αφορούν την προσωπική κατανάλωση (15:30). Επίσης, στις 17:00 ανακοινώνονται τα στοιχεία για τις εκκρεμείς πωλήσεις κατοικιών στις ΗΠΑ. Το ελληνικό ζήτημα έχει επανέλθει στο προσκήνιο, με τα χρονικά όρια να γίνονται όλο και πιο στενά για την εξεύρεση μιας αμοιβαία αποδεκτής λύσης ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της.



Το EUR/USD κινείται με αναποφασιστικότητα ανάμεσα στο 1.0823 (στήριξη) και το 1.0861 (MVA10 στο ωριαίο γράφημα), αναμένοντας τον κατάλληλο καταλύτη που θα του δώσει την απαιτούμενη κατεύθυνση.



Ο DAX βρίσκεται ξανά πάνω από τις 12.000 μονάδες, δείχνοντας ότι στοχεύει να διατηρήσει τα υψηλά που κατέκτησε πρόσφατα.



Ο χρυσός (XAU/USD) έχασε τα $1.1960 η ουγγιά, ενώ το αργό πετρέλαιο τύπου WTI (USOil) επανήλθε κάτω από τα $48 ανά βαρέλι αποδεικνύοντας ότι τα short στοιχήματα στην αγορά είναι ισχυρότερα, τουλάχιστον για την ώρα, από τον κρίσιμο γεωπολιτικό παράγοντα της έκρυθμης κατάστασης στην Υεμένη.




Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire