jeudi 26 mars 2015

26/03/2015: Εστιάζουμε στις εξελίξεις μετά το χθεσινό selloff στη Wall Street

Καλημέρα Traders,



Σήμερα εστιάζουμε στα στοιχεία για τις λιανικές πωλήσεις στη Μ. Βρετανία στις 11:30, γεγονός που θα επηρεάσει τα ζεύγη νομισμάτων που αφορούν τη στερλίνα και ιδιαίτερα τα GBP/USD και EUR/GBP.



Το EUR/USD έφτασε τελικά το 1.1040, που αποτελεί το τοπικό υψηλό μετά την απόφαση της Fed την προηγούμενη Τετάρτη και στιγμιαία το ξεπέρασε. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η κίνηση στη διάρκεια της ημέρας, καθώς το απόγευμα έχουμε σημαντικές ανακοινώσεις στο αμερικανικό οικονομικό ημερολόγιο, με κυριότερες να αφορούν τις νέες αιτήσεις για επίδομα ανεργίας και τα στοιχεία για τους δείκτες Markit US Composite και Markit US Services.



Ο DAX κινείται έντονα καθοδικά σήμερα, με ρευστοποιήσεις για κατοχύρωση κερδών από τη μεριά των επενδυτών, μετά το χθεσινό selloff στη Wall Street.



Ο χρυσός (XAU/USD) κινείται ανοδικά πάνω από τα $1.210 η ουγγιά, αποκαλύπτοντας σαφείς προθέσεις για περαιτέρω άνοδο, ενώ το αργό πετρέλαιο τύπου WTI (USOil) κατάφερε να φτάσει πάνω από τα $52 ανά βαρέλι, μετά τους βομβαρδισμούς της Σαουδικής Αραβίας στην Υεμένη.




Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire