jeudi 31 juillet 2014

Πέμπτη 31.07: Το φάντασμα του αποπληθωρισμού δεν έφυγε ποτέ από την Ευρωζώνη

Καλημέρα traders,



Είχαμε πει ότι το τριήμερο θα ήταν κρίσιμο και οι αγορές το επαληθεύουν με τις κινήσεις τους.



Οι ανακοινώσεις χθες ήταν ιδιαίτερα σημαντικές με τη μεγαλύτερη είδηση της ημέρας να προέρχεται από τις Η.Π.Α οι οποίες επέστρεψαν δυναμικά σε αναπτυξιακούς ρυθμούς στο δεύτερο τρίμηνο. Παράλληλα σημαντικές ήταν και οι αναθεωρήσεις από τη στατιστική αρχή των Η.Π.Α, η οποία αναθεώρησε προς τα πάνω στο -2.1% το Α.Ε.Π Α΄ τριμήνου έναντι -2.9%.



Σήμερα η ανακοίνωση από την εκτίμηση πληθωρισμού από την Ευρωζώνη για τον Ιούλιο ήταν ιδιαίτερα σημαντική, με την εκτίμηση για το δείκτη να βρίσκεται χαμηλότερα και από το 0.5% γεγονός που αναμένεται να εντείνει τις πιέσεις στην ΕΚΤ εφόσον ένας τέτοιος αριθμός επιβεβαιωθεί με τις ανακοινώσεις.



Στη συνέχεια περιμένουμε την ανακοίνωση Α.Ε.Π από τον Καναδά στις 15:30 ενώ την ίδια ώρα αναμένουμε τις αιτήσεις ανεργίας από τις Η.Π.Α.



Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και στην ανακοίνωση από το ΡΜΙ του Chicago στις 16:45.



Είμαστε μία ημέρα πριν τις εξαιρετικά σημαντικές ανακοινώσεις από τα NFPs Ιουλίου και όπως πάντα ο διαγωνισμόςhttp://ift.tt/1zywIJA ((Αύγουστος) Διαγωνισμός: Μεταβολή στις Νέες Θέσεις Εργασίας των ΗΠΑ) για τις νέες θέσεις εργασίας τρέχει στο Forum του DailyFX. Δώστε και εσείς την εκτίμησή σας για τις αυριανές ανακοινώσεις.



Καλή συνέχεια στο trading




Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire