lundi 29 septembre 2014

Δυναμικό άνοιγμα της εβδομάδας για τις αγορές – Σε κρίσιμα επίπεδα το EUR/USD

Μεγάλες κινήσεις βλέπουμε στην αγορά συναλλάγματος μετά το άνοιγμα της Ασίας, με το EUR/USD να προσπαθεί να κινηθεί υψηλότερα από το 1.2660-70 και το JPY να δέχεται αυξημένες πιέσεις μετά και τις δηλώσεις του κυβερνήτη της BoJ, Kuroda ότι η ποσοτική χαλάρωση θα συνεχιστεί στην Ιαπωνία μέχρι και την επίτευξη του στόχου του 2% στον πληθωρισμό. Σημαντικές είναι οι πιέσεις που δέχονται τα Commodity Currencies με το NZD/USD να υποχωρεί άνω του 1% μετά τα σχόλια του πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας ότι εκτιμά ότι η δίκαιη τιμή για το NZD/USD βρίσκεται στα επίπεδα του 0.6500.



Σημαντικές ανακοινώσεις από την Ευρώπη περιμένουμε σήμερα, με την πιο κρίσιμη να προέρχεται από το δείκτη τιμών καταναλωτή της Γερμανίας πριν τις αποφάσεις της ΕΚΤ την Πέμπτη. Στη συνέχεια σημαντικές αναμένεται να είναι οι ανακοινώσεις από το προσωπικό εισόδημα και τις προσωπικές δαπάνες από τις Η.Π.Α, ποιοτικούς δείκτες στους οποίους έχει αναφερθεί πολλάκις η Yellen στις ομιλίες της, ενώ κρίσιμες αναμένεται να είναι οι ανακοινώσεις από τις εκκρεμείς πωλήσεις κατοικιών στις 17:00 με την πρόεδρο της Fed να έχει τονίσει πολλές φορές τη σημασία της αγοράς κατοικίας για την οικονομική ανάκαμψη στις Η.Π.Α.



Παρακολουθείστε το DailyFX.gr και προετοιμαστείτε για μία γεμάτη εβδομάδα για τις αγορές.



Μπείτε στο πρωινό Live Briefing Αγορών με τον Δημήτρη στις 12:00 και μείνετε ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις στην αγορά συναλλάγματος.



Καλή συνέχεια στο trading




Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire